Az apartmanház Nógrád megye egy kevésbé ismert, de annál értékesebb településén, Vizsláson található. A ház három apartmanból áll, melyek egyenként maximum 4 fő számára nyújtanak kényelmes szállást, vagyis az apartmanház bérlés jó választás nagyobb családoknak és baráti társaságoknak is. Az apartmanok kialakításánál nem csak a kényelem, hanem a stílus is fontos szerepet kapott.

A szobák rugós matracos franciaággyal, kihúzható kanapéval és gardróbszekrénnyel vannak felszerelve, de a berendezés része a smart tévé is. Az étkezőn túl gépesített konyha áll rendelkezésre, melyben hűtő, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, vízforraló, kapszulás kávéfőző és még borhűtő is helyet kapott. A fürdőszoba masszázs zuhanyzóval, mosdóval, WC-vel van felszerelve, és hajszárító is van. A biztonság sem elhanyagolható, így az apartmanok szén-monoxid jelzővel, tűzoltó készülékkel, egészségügyi dobozzal, riasztóval vannak ellátva. A modern kor igényeinek megfelelően lehetőség van légkondicionáló használatára, és Wi-Fi is elérhető.

Az apartmanház Vizslás gyöngyszeme, ami egyedülálló környezetben, modern, mindennel felszerelt szállást biztosít az érdeklődőknek.

Türkiz apartman

Sárga apartman

Földszinti apartman