Az apartmanház mögött, a hegyoldalon található a hatalmas kert, ami gyönyörű környezetben, friss levegővel és vidám madárcsicsergéssel fogadja a vendégeket. Az igazán szerencsések akár egy szarvast, őzet, vaddisznót, borzot vagy rókát is megpillanthatnak, ezek az állatok ugyanis rendszeresen megfordulnak a környéken a nyári hónapokban. Az apartmanház magával ragadó kertjének éke mégis az idilli filagória, ami a társasági élet központja lehet.

A filagória akár 50 fő befogadására is alkalmas, melynek köszönhetően nagyobb társaságok számára is teret ad a szabadtéri programoknak, jó hangulatú, közös kikapcsolódásnak. Lehetőség van sütögetésre, hiszen kerti grill és kemence is helyet kapott itt, a wellness élményt pedig egy 7 személyes jacuzzi biztosítja a vendégeknek.

Itt igazán remek lehetőség nyílik a pihenésre, hiszen minden adott ahhoz, hogy el lehessen engedni a hétköznapi problémákat. Az apartmanház filagóriája otthont adhat kisebb rendezvényeknek is, kiválóan alkalmas például csapatépítő tréningek lebonyolítására.